BEREGN DIT SOLCELLEPANEL SAMT BATTERI 

Solceller

Når du investerer i et solcelleanlæg opnår du både økonomiske og miljømæssige fordele. Der er stort set ingen vedligeholdelse, du sælger dit overskydende el gennem en fradragsordning, Efter bare 10-15 år kan din investering være tjent hjem, herefter er det penge i lommen. Miljømæssigt vil det betyde at din hustand sparer mellem3 og 5 ton CO2 om året, solceller er tilmed støjfri og forurener ikke.
Vores udvalg af solcellepaneler er primært af mærket Risen Energy Co Ltd. som er kendetegnet ved høj kvalitet og gode garantier.

Overskuddet sendes ud på el-nettet og gemmes til senere

Den el der produceres i solcelleanlægget, bruges af husstanden som anlægget er tilsluttet. Produceres der mere el end der forbruges – f.eks. når du ikke er hjemme om dagen, hvor produktionen er størst – sendes overskuddet ud på el-nettet. Når solcellerne derimod ikke producerer el nok til at dække forbruget, henter du strøm fra dit elselskab, som du plejer.

Inverter/vekselretter

En inverter er et elektronisk kredsløb som omsætter jævnstrømsenergi til vekselstrømsenergi. Inverteren er på mange måder hjertet i anlægget og udstyres i stigendende grad med tilslutning til computeren, herfra kan man så trække informationer om, hvordan solcelleanlægget fungerer. Det er også inverteren som afgør, hvor meget strøm som må leveres til elnettet via Nettomålerordningen, idet inverteren automatisk afkobler leveringen til elnettet, hvis produktionen overstiger 6000 kW, som er grænsen for hvad det private må levere. Hos Dansk Solcelle tilbyder vi invertere fra 6 forskellige producenter. Det giver dig mulighed for at kunne udvælge den helt rigtige inverter til netop dit behov.  I vores komplette solcelleanlæg medfølger udvalgte invertere af henholdsvis Kostal, Fronius og Danfoss.

Montering

Hos Dansk Solcelle tilbyder vi både levering og montering af dit solcelleanlæg.
Hvis du vælger at lade vores proffesionelle montører klare denne opgave, er du helt sikker på at dit solcelleanlæg er monteret og installeret korrekt og klar til at producere.
Priserne finder du under menupunktet solceller –> montering.
Under montagetilbehør finder du alt hvad du behøver af skinner, stik, kabler, skruer, taghager osv. for at kunne montere dit solcelleanlæg. Vi tilbyder ydermere montagesystemer, som er komplette sæt til montering af dit solcelleanlæg.

NB! Vores komplette solcelleanlæg indeholder alt hvad der behøves af montagetilbehør.

Bæredygtighed
Vi er udviklingsorienterede, arbejdsomme, omkostnings- og miljøbevidste og sætter en ære i at besidde de fornødne kompetencer til at rådgive vores kunder indenfor vedvarende energi.

“Dansk Solcelle & Dansk Solvarme drives af folk, der tror på, at tilfredse kunder er den bedste reklame og hurtigste vej til succes.”